Hem.html
Forestallningen.html
Press/Press.html
http://www.fjaderholmsteatern.se/
http://biljetter.fjaderholmsteatern.se/index.asp?visa=3&hej=t
http://www.fjaderholmsteatern.se/tidtabeller.html
mailto:kontakt@midsommarnattsdrom.se?subject=Fr%C3%A5n%20hemsidan%20-%20
Hem.html

Anki Larsson; Puck, Egeus


Anki har frilansat som skådespelerska sedan 1978 då hon gick ut scenskolan i Stockholm. Som 50-åring blev hon känd för svenska folket som Emily i TV-serien Saltön. Under våren 2012 har du kunnat se henne som den skräckinjagande huboten Vera i TV-serien Äkta människor. I höst medverkar hon i långfilmen Flimmer.

Lukas Loughran; Demetrius, Botten


Lukas är utbildad på Lee Strasbergs i New York. Han har setts i långfilmer och TV-serier som Nina Frisk, Iskariot, Gangster , Kommissionen, Mäklarna och även i BBCs Walllander. Han har även spelat med teatergruppen Dr Benway, på Dramalabbet, och på Uppsala stadsteater. 2010 vann Lukas "Best supporting actor" I LA Movie Awards.

Anders Habenicht; Regissör


Anders är utbildad filmregissör på Dramatiska Institutet i Stockholm. Efter att i sin ungdom frilansat som skådespelare sadlade han som 25 åring om till film och har sedan dess gjort en rad prisvinnande kortfilmer.

Med En Midsommarnattsdröm har Anders hittat tillbaka till scenen och debuterar som teaterregissör.

Johanna Fossum; Helena, Snugg


Johanna är utbildad vid Royal Academy of Music, Teater Akademin och på Sören Larsson teaterskola. Johanna har under förra året spelat Strindbergs, Den Starkare, spelat i tyska TV serien Inga Lindström och är just nu aktuell med egna föreställning Brecht und Weil und lite till.

Maija Waris; Hermia, Flöjt


Maija har tidigare varit programledare för  barnprogramen Karamelli och Bolibompa.  För fem år sedan flyttade hon till New York och utbildade sig på The Neighborhood Playhouse School of the Theatre och T Schreiber Studios. I New York har hon även arbetat med fria teaterproduktioner, kortfilmer och har nyss avslutat arbetet med långfilmen VHS

Fredrik Wagner; Lysander, Kvitten


Fredrik är utbildad vid New York Film Academy. Han startade sin karriär

med en huvudroll i succémusikalen Oliver. Du har sett honom i filmer som Himlen är oskyldigt blå, Irene Huss och i den prisbelönta novellfilmen Återfödelsen. I höst är han aktuell i Liza Marklund filmatiseringen En plats i solen och i Fröken Julie som regisseras av Helena Bergström.

Emilia Feldt; Hippolita, Titania


Utbildad vid Operahögskolan i Stockholm och har medverkat i föreställningar på bla. Kungliga Operan-Läderlappen,

Folkoperan-Kärleksdrycken, Friskytten, Zarah, Läckö slottsopera-Turn of the screw, Uppsala Stadsteater mfl.

Tilldelats bla. Kungliga akedemiens och Anders Wallsstipendium för unga talanger.

Jacob Mohlin; Teseus, Oberon


1994 hamnade den då 23-årige industridesignern Jacob av en slump på en teaterskola i Göteborg. Han fastnade direkt och bytte yrke. Sedan dess har det blivit allt från såpa & reklamfilm till långfilmer, stadsteatrar & Dramaten. Jacob arbetar även som regissör och scenograf inom film.

Erika Petersson; Regissör


Erika har sin bakgrund inom den fysiska teatertraditionen. Utbildad på Teaterstudion i Stockholm och Dell’Arte International School of Physical Theatre i Kalifornien. Hon har jobbat med fria teatergrupper så som Teatropen, Bouffonteatern mfl. Som 10-åring spelade hon Snut i En Midsommarnattsdröm och nu är det dags att ta sig an Shakespeares verk igen men den här gången från regissörsstolen.

Övriga medverkande är Alva Pettersson och Johanna Wagrell som spelar andarna Tunnan och Lådan.I produktionen förutom Anders och Erika, som båda både regisserar och producerar, finns även Francisco Santos som står för den grafiska och visuella designen samt Karin Kaller som tagit fram föreställningens kostymer. Scenografin och rekvisitan är tillverkad av Jacob Mohlin och Erika.

Produktion